Formes de pagament

Targeta de crèdit

A través de la plataforma
segura de PayPal pots pagar
amb la teva targeta de crèdit o dèbit

Transferència Bancària

Envia una transferència
amb el teu nom i referència

Efectiu

Pots reservar els articles
i venir-los a buscar/pagar a la Garriga

Entrega i enviaments

Recollir a la Garriga

Reserves els teus articles
i els véns a recollir a la nostra botiga
en horari comercial.
Els pots deixar pagats o pagar
al moment  en efectiu o targeta.
Els articles no pagats es guarden un màxim de 72h (si necessites més temps, ens ho comuniques)
Cost: gartuït

Entregar a la Garriga, l'Ametlla i Figaró

T'ho portem a l'adreça
que ens indiquis.
Pagament previ dels articles.
Cost: a la Garriga 3,00€
a l'Ametlla i Figaró 5,00€
Quedem per telf, email o whatsapp en dia/hora

Enviament Península

Enviem mitjançant Correos Paq72
Entrega en 48/72 h segons destinació
Cost: 8,00€
Si la comanda és exclusivament
de LLIBRES, tenim una tarifa especial
de NOMÉS
Cost: 3,00€

Enviament Internacional

Per a enviaments internacionals,
consulteu-nos abans.
Podem enviar per missatgeria o correus
a qualsevol destinació
Cost: a partir de 28,00€

Devolucions

Disposes de 15 dies

Si no et convenç l'article el pots retornar. Ha d'arribar en perfectes condicions
i embalatge original.
El pots portar personalment o enviar pel teu compte.

Despeses enviament devolució

Les despeses d'enviament de la devolució aniran al teu càrrec, llevat que es tracti d'un canvi o una devolució deguda a un error per part nostra.
Et podem facilitar la creació de l'etiqueta d'enviament i el pagament, i només hauràs d'enganxar-la al paquet i dur-la
a una oficina de Correus
Cost: 6,00€

Retornem els diners dels articles

Un cop rebem el paquet i revisem que tot està bé, t'enviarem una confirmació i et retornarem els diners de la compra (no dels enviaments, ni el de compra ni el de devolució). 

Política de privacitat i condicions de venda
L'Art. 44 de la Llei 7/1996 del 15 de gener, d'Ordenació del Comerç Minorista, et confereix el dret a la revocació de la comanda sol·licitada en un termini de set dies des de la recepció del mateix. Si per qualsevol motiu desitges revocar la teva comanda, ens ho hauràs de notificar per email a canxic@canxic.com. Els productes hauran de ser retornats sempre a compte del client, en perfecte estat i amb l'embalatge original, només d'aquesta manera podrem reemborsar-te l'import pagat.
La normativa europea promou la resolució mitjançant l'arbitratge de litigis en matèria de comerç electrònic. Més informació a https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show


Protecció de dades personals

La base de dades que conté les dades de caràcter personal facilitades pel client en els formularis que puguin existir a la pàgina web, compleix la normativa vigent establerta a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de la legislació que la desenvolupa i informa al client que les dades referides seran incloses en fitxer pel seu tractament automatitzat prestant al client el seu consentiment mitjançant l'acceptació d'aquestes condicions.
El client que introdueix les seves dades personals en els diferents formularis està facultat a exercitar els seus drets d'accés i rectificació mitjançant el seu compte de client de la present web. Ens comprometem al respecte i confidencialitat absoluta en la recollida i tractament d'aquestes dades. Si el client desitja cancel·lar definitivament pot sol·licitar-ho mitjançant qualsevol mitjà a canxic.com.
Canxic i Miquel Sebastià Murtra asseguren l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat, especialment previstes en el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.


Canxic i Miquel Sebastià Murtra no compartiran, vendran, ni facilitaran a tercers aquestes dades, salvat requeriment judicial, i no serà responsable en cap cas de les incidències que puguin sorgir derivades d'un atac o accès no autoritzat als sistemes degut a una falta de diligència del client en quan a la guarda i custodia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals. 
Les dades de targetes de crèdit no són recaptades per canxic.com sinó que es tramita a través de PayPal, per tant Canxic no les coneix en cap moment, ni les manipula ni emmagatzema.
El client és responsable de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació de les mateixes si fos necessari.